Je kunt een probleem niet oplossen door enkel te kijken waar het zich uit

Ieder dier, ieder lijf, iedere aandoening of klacht is anders. Soms zijn er paarden die een heel scala aan klachten hebben ontwikkeld. Of de emmer is nu echt overgelopen en de klacht heeft een resolute aanpak nodig.

In een vitaliteitconsult (duur ongeveer 90 minuten) aan huis geef ik inzicht in de gezondheid van de diverse organen, systemen en emoties/ mentale gesteldheid van jouw paard. Daarnaast zoek ik uit wat oorzaak is en wat gevolg. Ik gebruik hiervoor zowel mijn kennis (regulier en alternatief) als energetisch invoelen als de lecherantenne en connectiesensor. Ik meet het effect door van het huidige rantsoen plus aanvullende (verzorging) producten. En ontstoor in een fysiek consult de energetische blokkades. Ik pas EFT en bach-bloesemtherapie toe bij trauma’s, angsten en mentale disbalans.

Hierna geef ik uitgebreid advies en een stappenplan.

Ik ben geen arts en ook geen vervanging daarvan. Mijn kracht is het optimaliseren en/of herstellen van de vitaliteit. Opsporen van de oorzaak van een systeem wat uit balans is, deze balans binnen mijn mogelijkheden herstellen of hiermee aanvullen. Valt het herstel buiten mijn mogelijkheden dan zal ik doorverwijzen naar een arts of bijvoorbeeld osteopaat of acupuncturist.

Reguliere en alternatieve zorg kunnen in mijn ogen uitstekend samenwerken en elkaar versterken, zolang er bij beide bewustzijn is van hun grenzen en er heldere communicatie blijft.

Natuurlijke paardenvoeding Eqinful
Meting lecher antenne paard Eqinful
Connectie sensor paard Eqinful
Paard meten op locatie Eqinful

Meten is weten, maar weten is veel meer dan meten

Alles is in oorsprong energie. Moleculen die trillen. Iedere groep moleculen krijgt een specifieke dichtheid en een unieke trillingsfrequentie. Zo ook ieder onderdeel van het lichaam, bijvoorbeeld een (onderdeel van een) orgaan, spier of pees.

Maar ook bacteriën, schimmels, ziekte, blokkades of juist bijbehorende emoties.
Er zijn op dit moment meer dan 5000 frequenties bekend, maar in theorie zou alles te meten moeten zijn.

De lecher antenne kun je afstemmen op een trillingsfrequentie en de ideale (phi) ratio qua negatieve energie en positieve energie meten. Met deze ratio kun je een inschatting maken van de status en de gezondheid, maar ook in hoeverre deze nog zelfhelend is of een zetje in de goede richting kan gebruiken.

Als je in staat bent om verstoringen op dat niveau op te sporen, kun je ze ook in de oorsprong oplossen. Hier is niets zweverigs aan, enkel wellicht wat lastig te bevatten.

Met de connectie sensor kan heel mooi intuïtief, maar ook objectief gemeten worden of een voedingsmiddel, supplement of (natuur) geneesmiddel voor dat specifieke lijf zinvol is.

Stuur een mail naar support@eqinful.nl om een afspraak in te plannen.
Tarief: €99,95 incl btw. Reiskosten: €0,40 per kilometer (retour berekend vanaf Haaren)

NB: Een consult is enkel zinvol als je ook van plan bent om mijn adviezen qua voeding, supplementen en middelen op te volgen. Houd rekening met deze bijkomende kosten.

Contact vitaliteitsconsult op locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Eqinful logo zonder tekst
Socials
Contact
  • support@eqinful.nl

  • 06-15632265

betalen-met-mollie
Eqinful natuurlijke paardenvoeding
Winkelwagen