Flexineb vernevelaar aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
MM slash DD slash JJJJ
Adres*
Producten moeten aanvullend worden aangeschaft.
Je betaald 20 dagen vooruit. Stuur je de Flexineb eerder terug dan krijg je de teveel betaalde dagen terugbetaald. De huurdagen gaan in vanaf de dag dat het pakket is bezorgd tot de dag dat je hem weer retour stuurt. Dit bekijken we obv track&trace (de huurdagen gaan ook in vanaf de dag dat het pakket bij een pick-up point is bezorgd).
Vooraf betaal je een borg van €750,-. Bij terugkomst van de Flexineb controleren we het apparaat en de accessoires. Indien een onderdeel is beschadigd houden we de kosten van vervanging of reparatie af van de betaalde borg. Een richtlijn van deze kosten kun je vinden op de website van Flexineb NL. Is het apparaat onbeschadigd en op tijd bij ons retour dan storten we de borg direct retour.
Als het apparaat niet schoon terugkomt betaal je hiervoor €25,-, deze halen we af van de borg. Alle onderdelen dienen met zorg te worden schoongemaakt. De instructies hiervoor zijn bijgevoegd.
Bij de levering van de Flexineb zitten uitgebreide instructies voor het gebruik en de schoonmaak. Ook kun je hiervoor filmpjes vinden op de website van Flexineb NL.
Eqinful is nimmer aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de Flexineb.
Je huurt de Flexineb altijd 20 dgn vooruit. Enkel in overleg kan deze periode verlengt worden, mits het apparaat ook beschikbaar is. Neem hierover altijd contact met ons op. In deze voorwaarden ga je akkoord dat je de Flexineb zonder tegenbericht exact 20 dagen na levering retour stuurt.
Zo weten we waar onze Flexineb zich bevindt.
Eqinful logo zonder tekst
Socials
Contact
  • support@eqinful.nl

betalen eqinful
CATvirtueelschild2024
Winkelwagen